logo Creation made simple
Beautifully designed
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut convallis tempor orci vitae vehicula. Aliquam in ullamcorper lacus.
Follow & share
Search:
Erik | Information om mäklare Erik Åkerberg
Vem är Erik Åkerberg och vad är det som gör att han är skicklig i sitt yrkesutövande? Mer om personen bakom den klättrande mäklaren.
Vem är Erik Åkerberg, mäklare, fastighetsmäklare Erik Åkerberg, information om Erik Åkerberg
16528
page,page-id-16528,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.2, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

Om Erik Åkerberg

Mäklare och äventyrare

Jag förstod tidigt att det här yrket är ett hantverk som kräver seriositet, målfokusering, ödmjukhet och framför allt tid för att utveckla dessa färdigheter. Passionen med arbetet finns fortfarande kvar och den ingrediensen är en nyckel till framgången i allt jag tar mig för. År 2013 och 2015 nominerades jag till årets mäklarprofil i Sverige – bland annat med bakgrund av dessa ledord.

Jag har oerhört många lyckade försäljningar av hus och lägenheter i Stockholm som erfarenhet. Jag har varit verksam både i förorten och innerstan och drivit ett framgångsrikt mäklarkontor.

Natur och fysisk aktivitet har tack vare mina inspirerande föräldrar varit en del av hela mitt liv och jag började i tidig ålder vindsurfa, åka vattenskidor, paddla kajak, åka skidor, fjällvandra, klättra, spela fotboll och i vuxen ålder även bestiga berg. Ett par av de här diciplinerna kom jag att utveckla oerhört mycket, primärt skidåkningen som var min huvudgren. Redan som tvååring åkte jag själv ner för world-cup-backen i Åre. Skidorna lades sedermera på hyllan men bergen var fortfarande en inspirationskälla varför bergsklättring blev intressant. Mt Elbrus i Ryssland blev mitt första stora berg att bestiga följt av bland annat Mt Denali i USA och Mt Aconcagua i Argentina. Min senaste expedition var till Tibet och Mt Everest, världens högsta berg som jag besteg på morgonen till den 21:a maj 2017.

Äventyr och mäkleri är i mycket lika – väl förberedd och med passion så blir resultatet oerhört lyckat.

Klicka på länkarna här under för att läsa mer:

Mäklarhuset_Logotyp-1024x180logo-copy@2xSkärmavbild 2017-08-02 kl. 9.16.48 PM

Skärmavbild 2017-08-02 kl. 9.42.01 PM

Youtube logotype

logo-r